Tipuri de creme si paste pentru decorul torturilor

Indiferent daca aveti nevoie de un tort pentru majorat, pentru nunta, botez sau alte evenimente importante din viata, la eTorturi, cofetarie cu livrare la domiciliu, puteti comanda absolut tot ce va doriti in materie de torturi si alte bunatati dulci! Vizualizati oferta accesand etorturi.ro!

0
128

Daca veti cauta pe Internet fotografii cu torturi, veti descoperi o adevarata arta in ceea ce priveste ornarea lor. Toate arata atat de perfect incat parca nici nu merita mancate! Dar ce le face sa aiba un aspect atat de atragator? Este vorba despre frisca, glazura, pasta de zahar, martipan si multe alte tipuri de creme si paste care pot oferi imaginea unui tort!

Cele mai folosite tipuri de creme

Una dintre cele mai folosite ”invelitori” pentru tort este crema de unt. Se prepara cu unt la temperatura camerei si zahar, preferabil pudra, si poate fi aromatizata sau colorata cu orice, in functie de preferinte. Este amestecul perfect atat pentru decor, cat si pentru umplutura.

Glazura regala sau royal icing este alba si pura, facuta din albus de ou si zahar pudra. Odata aplicata pe fursecuri, prajituri sau torturi, se intareste devenind mata si neteda. Acest amestec este folosit pentru a pregati prajiturile de Craciun, insa poate fi folosit cu succes si in decorarea torturilor.

Martipanul este o baza ideala pentru decorul torturilor, fiind un preparat dulce consistent, realizat din pasta fina de migdale si zahar. Numit si fondant sau pasta de zahar, martipanul poate fi preparat acasa sau cumparat, poate fi colorat si modelat in orice forma, decupat si folosit cu incredere pentru torturi si prajituri. Atentie, este foarte greu, deci si tortul ar trebui sa aiba rezistenta potrivita pentru a nu se distruge sub greutatea acestui amestec!

Cofetarie cu livrare la domiciliu | tort pentru majorat | etorturi.ro

cofetarie cu livrare la domiciliu

Pasta de flori, cunoscuta si sub numele de pasta de petale sau pasta de guma, este o glazura foarte elastica si puternica, ce poate fi colorata si folosita pentru a modela sau decupa flori, fluturi si orice alte forme le doriti pe tort. Odata ce prinde o forma, se usuca foarte usor si rezista asa multa vreme!

Crema ganache prinde viata din amestecul de ciocolata belgiana si smantana. Este aerata, usoara si cu ajutorul ei se va obtine un finisaj neted, lucios de ciocolata, o alternativa delicioasa la crema de unt, ce poate fi folosita atat pentru decor cat si ca umplutura a blatului.

Indiferent daca aveti nevoie de un tort pentru majorat, pentru nunta, botez sau alte evenimente importante din viata, la eTorturi, cofetarie cu livrare la domiciliu, puteti comanda absolut tot ce va doriti in materie de torturi si alte bunatati dulci! Vizualizati oferta accesand eTorturi.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here