Recomandari pentru primele zile dupa inserarea unui implant dentar

Una din cele mai complexe interventii stomatologice, inserarea unui implant dentar necesita si o perioada de recuperare in care pacientii trebuie sa respecte sfaturile specialistilor implantologiesector4.ro.

0
281

Chiar daca este o solutie mai costisitoare de inlocuire a dintilor lipsa, implantul dentar este si cea mai sigura si mai eficienta in acest sens. De cele mai multe ori, pacientii prefera sa plateasca mai mult, dar sa stie ca nu mai au nevoie sa umble la acea lucrare sau sa o schimbe timp de cateva decenii. Implantul dentar este singura lucrare de natura stomatologica ce dureaza cateva zeci de ani daca este ingrijita in mod corespunzator, care nu necesita inlocuire sau alte operatiuni.

Un implant dentar in Bucuresti, de exemplu, nu mai este o solutie atat de inaccesibila din punct de vedere al pretului, pacientii fiind de acord asupra acestui lucru. In plus, in clinica stomatologica din sector 4 – ImplantologieSector4aceste lucrari beneficiaza si de garantie, ceea ce inseamna ca pacientii vor avea curajul sa investeasca fara parere de rau in sanatatea si estetica dentara.

Ce trebuie sa faca pacientii in primele zile dupa operatia de implant dentar

Una din cele mai complexe interventii stomatologice, inserarea unui implant dentar necesita si o perioada de recuperare in care pacientii trebuie sa respecte sfaturile specialistilor implantologiesector4.ro . Acestia ii sfatuiesc pe pacienti sa tina cont ca in perioada imediat urmatoare inserarii implantului, depinde de pacienti cat de repede se vor vindeca si cat de repede se integreaza implantul in os si in tesuturi.

In primele 24 de ore dupa operatia de implant dentar, pacientii trebuie sa respecte cu strictete tratamentul medicamentos prescris de medic. Intr-adevar, dupa procedura poate sa apara un oarecare disconfort, o data cu trecerea efectului anesteziei. Intensitatea disconfortului depinde de numarul de implanturi si de locul in care au fost plasate. Medicamentele antiinflamatorii vor fi utile in controlul acestui tip de disconfort.

Implant dentar in Bucuresti | clinica stomatologica din sector 4 | implantologiesector4.ro

implant dentar in Bucuresti

De asemenea, pacientii nu trebuie sa manance in primele ore dupa inserarea implantului mancare solida si trebuie sa aiba grija ca lichidele sa nu patrunda in zona implantului. Clatirea gurii nu este recomandata pentru a nu indeparta cheagul de sange cu rol in vindecare si in prevenirea declansarii unei hemoragii. In primele 24 de ore, pacientii pot tine pungi cu gheata invelite in materiale textile la obraz in zona implantului.

Mai mult decat atat, in primele zile de la implantul dentar se va evita activitatea fizica intensa, pacientii vor consuma numai alimente si preparate foarte moi, la temperatura camerei, pentru a evita complicatiile, nu vor consuma bauturi alcoolice, carbogazoase si lactatele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here