Modalitati de a pastra un zambet alb si stralucitor

DentaGo este un cabinet unde se face albire dentara in Cotroceni, iar din marturiile pacientilor, efectele sunt uimitoare nu doar pe moment, ci si pe termen lung.

0
416

Se spune ca aparentele inseala, dar cand vine vorba despre sanatatea dentara, ceea ce se vede pe dinti ar putea fi dovada unei bune ingrijiri dentare sau a lipsei de ingrijire! Rutina, si obiceiurile de orice natura se pot vedea foarte bine in modul cum arata dintii unei persoane. Adevarul este ca aspectul unor dinti care nu arata prea bine ar putea fi restabilit cu ajutorul unor trucuri. Iata-le!

Gura uscata este o problema frecventa care apare pe masura inaintarii in varsta. Multe medicamente utilizate de varstnici provoaca acest efect secundar. Odata cu o cantitate scazuta de saliva, mestecatul alimentelor si inghititul devin mai dificile, insa creste si riscul de carii si infectii. Evitarea alimentelor bogate in zahar si lipicioase, dar si consumul fructelor si legumelor in stare proaspata, pot creste productia de saliva, deci si o mai buna imagine a dintilor.

In timp, dintii se pot decolora sau ingalbeni. Acest lucru nu se intampla numai datorita imbatranirii, ci si din cauza consumului de cafea, ceai, vin rosu sau alte alimente cu mare potential de colorare. Pentru un zambet alb si stralucitor, ar fi de preferat evitarea acestor alimente, dar si spalarea dintilor la o distanta de 30-60 de minute dupa consum. Acest truc va duce la evitarea deteriorarii smaltului dintilor!

Gustarile ar putea pune sanatatea dentara in pericol, mai ales daca nu sunt sanatoase. Chips-urile si orice alte gustari extrem de procesate chimic, pot afecta imaginea si sanatatea dintilor. Ideal ar fi ca acestea sa fie evitate, insa nu intotdeauna acest lucru este posibil.

Albire dentara in Cotroceni | detartraj in sector 6 | dentago.ro

albire dentara in Cotroceni

Dincolo de toate elementele care pun in pericol culoarea naturala a dintilor, exista proceduri stomatologice care pot readuce albul pierdut al dintilor. Una dintre aceste proceduri este albirea dentara, care poate fi facuta atat in cabinetul stomatologic, cat si acasa, sub indrumarea unui specialist. DentaGo este un cabinet unde se face albire dentara in Cotroceni, iar din marturiile pacientilor, efectele sunt uimitoare nu doar pe moment, ci si pe termen lung.

Tot aici la DentaGo puteti solicita servicii de detartraj in sector 6, aceasta procedura fiind necesara si utila cel putin o data la sase luni, in cadrul vizitelor stomatologice de rutina. Aflati detalii accesand cu incredere www.dentago.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here