Parcare privata langa aeroport vs. parcare in curtea unui prieten – avantaje si dezavantaje

Persoanele care pleaca de pe aeroportul Henri Coanda pot opta pentru lasarea masinii intr-o parcare langa aeroport Henri Coanda, fara sa-si faca probleme legate de siguranta si de pret.

0
513
parcare langa aeroport Henri Coanda

Atunci cand persoanele din provincie pleaca intr-un concediu in afara tarii si decid sa vina cu masina personala pana la aeroport, iau, pe de o parte, cea mai buna decizie, dar, pe de alta parte, au nevoie sa isi puna la punct un „plan de actiune”, care sa includa si gasirea unui loc de parcare sigur pentru masina pe toata durata concediului. Este important ca bagajele sa fie aduse cu masina personala, pentru a se evita eforturile suplimentare depuse in cazul utilizarii mijloacelor de transport in comun, precum si cheltuielile semnificative atunci cand se ia un taxi pe o distanta mare.

Pentru ca masina sa astepte „cuminte”, in conditii de maxima siguranta, conducatorilor auto care pleaca in concediu cu avionul le sunt recomandate serviciile de parcare privata langa aeroport Otopeni. Acestea nu sunt foarte costisitoare, dar sunt absolut sigure si disponibile imediat. Asadar, persoanele care pleaca de pe aeroportul Henri Coanda pot opta pentru lasarea masinii intr-o parcare langa aeroport Henri Coanda, fara sa-si faca probleme legate de siguranta si de pret.

Parcarea privata vs. parcarea „gratuita” in curtea unui prieten

Sunt persoane norocoase, care au rude sau prieteni in Capitala si care le poate asigura parcarea masinii pana ce acestia se intorc din concediu in propria lor curte sau in fata blocului. Din pacate, aceasta nu este intotdeauna cea mai buna optiune.

Se poate intampla ca oamenii sa isi faca obligatii in fata prietenilor, obligatii care mai tarziu se materializeaza in mod financiar sau prin anumite mici servicii pe care se vor vedea in imposibilitatea de a le refuza. De asemenea, conducatorii auto vor fi nevoiti sa ia un taxi pana la aeroport si de la aeroport pana la locul unde si-au lasat masina, ceea ce presupune un cost suplimentar.

Nu in ultimul rand, in comparatie cu ceea ce poate oferi o parcare privata din cadrul companiei Park4Fly.ro, restul persoanelor nu au sisteme de supraveghere care sa le monitorizeze masina in permanenta. Iar acest lucru poate duce la unele mici incidente in parcarea din fata blocului, chiar si la tamponari mai serioase, la daune semnificative in cazul unei furtuni sau al unor fenomene meteo extreme.

Parcare privata langa aeroport Otopeni | parcare langa aeroport Henri Coanda | Park4Fly.ro

parcare privata langa aeroport Otopeni

In concluzie, serviciile oferite de o companie specializata de parcare privata nu se compara cu lasarea autoturismului in grija unor persoane fizice, indiferent de cat de bune si de serioase ar fi intentiile prietenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here