Cine cumpara carti si ce fel de carti sunt la mare cautare in anticariat?

Cartile care urmeaza sa fie achizitionate de reprezentantii www.anticariat-carti.com pot fi din toate domeniile, atat carti de literatura si critica, carti ce fac referire la stiintele exacte, dictionare, enciclopedii, precum si romane politiste si de dragoste, carti vechi romanesti aparute inainte de anii 1940

0
828
unde vand carti

Cartile din librarii sunt foarte costisitoare, iar ebook-urile nu sunt chiar la indemana oricui. Asadar, oamenilor nu le ramane altceva de facut decat sa isi achizitioneze carti in regim de anticariat, carti vechi, insa cu subiecte de actualitate, carti bine intretinute, scoase parca din cutie, cu un miros placut de foaie ingalbenita de trecerea timpului.

In timp ce unii oameni se intreaba de unde cumpara carti, pentru unii intrebarea este unde vand carti”, iar raspunsul este simplu. Achizitorii de carti care posteaza anunturi online de tipul “cumparam carti din toate domeniile”, chiar se tin de cuvant in acest sens si cumpara carti de toate felurile, din toate domeniile.

Tipuri de carti acceptate de achizitorii in regim de anticariat

Cartile care urmeaza sa fie achizitionate de reprezentantii www.anticariat-carti.com pot fi din toate domeniile, atat carti de literatura si critica, carti ce fac referire la stiintele exacte, dictionare, enciclopedii, precum si romane politiste si de dragoste, carti vechi romanesti aparute inainte de anii 1940, carti aparute cu un ziar sau chiar carti deosebite ce tin de religie, esoterism, paranormal, sociologie, psihologie sau albume de arta.

Cartile care sunt insotite de autograf sunt foarte apreciate de colectionari si cu siguranta se vor vinde pentru un pret mult mai mare. Totodata, cartile mai vechi, dar si cele mai noi sunt achizitionate la un pret foarte bun, cu plata pe loc.

Un apel telefonic aduce cumparatorii de carti la usa vanzatorilor

Daca pentru a vinde carti in mediul online, pe site-uri de anunturi, vanzatorii trebuie sa depuna mult efort si nu au certitudinea ca tranzactia va fi incununata cu succes si sigura, dupa un simplu telefon dat achizitorilor de carti, acestia se vor prezenta la adresa data, la data si ora stabilite, in vederea cumpararii cartilor vechi.

Cumparam carti din toate domeniile | unde vand carti | www.anticariat-carti.com

cumparam carti din toate domeniile

Plata se face pe loc si specialistii ofera cel mai bun pret pentru cartile prezentate, mai ales daca acestea nu au pagini lipsa, sunt tinute in cele mai bune conditii si au si autograf. Cartile care pana nu demult ii incurcau pe cititori in biblioteca, in pod sau in pivnita, isi pot gasi cititori pasionati de subiectele care sunt prezentate intre paginile lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here