Carti actuale de parenting

Putini sunt parintii care isi cumpara o astfel de carte si apoi o vand unui anticariat. Acesta este si motivul pentru care cartile de acest gen sunt atat de rare la Printre Carti, anticariat online!

0
609

Copilaria este o perioada destul de lunga a vietii si, mai ales prima parte a acesteia, este esentiala in formarea unui adolescent si, mai apoi, a unui adult. Copilaria poate fi sinonima cu joaca si jocul si, intr-adevar, acestea doua sunt esentiale in perioada copilariei. Prin joaca si jocuri adaptate varstei, copiii pot creste frumos si armonios in familie si comunitate.

Nu ne nastem parinti, ci devenim odata cu nasterea copiilor. Tocmai din acest motiv, sustinerea este extrem de importanta. Si cum altfel ar putea un parinte sa invete despre tot ce tine de armonie in familie, daca nu din carti si experiente ale altor persoane?

Intr-adevar, piata este invadata de carti de cresterea copiilor sau, mai nou, parenting, insa chiar si acestea nu sunt suficiente pentru a acoperi toate nevoile parintilor, tocmai pentru ca fiecare copil este unic. Iata cateva idei de carti de citit care v-ar putea ajuta in misiunea de a creste oameni frumosi la trup si suflet!

  1. Curajul de a nu fi pe placul celorlalti” – Ichiro Hishimi, Furnitake Koga

  2. Cele cinci limbaje ale iubirii copiilor” – Gary Chapman, Ross Campbell

  3. Copilul invizibil” – Gaspar Gyorgy

  4. Inteligenta emotionala in educarea copiilor” – Maurice J. Elias

  5. Secretele de familie. Cum se mostenesc traumele” – Serge Tisseron

  6. Cum sa cresti un copil sigur pe sine. Parentajul bazat pe Cercul Sigurantei” – Kent Hoffman

  7. Cum sa le vorbim copiilor astfel incat sa ne asculte” – Joanna Faber, Julie King

  8. Dincolo de pedepse si rasfat. Ajuta-ti copilul sa devina stapan pe sine” – Shefali Tsabary

  9. Cum sa crestem fiinte umane” – Ross W. Greene

  10. Parenting pozitiv” – Rebecca Eanes

Ar putea parea ca toate acestea abordeaza acelasi subiect si chiar asa si este, insa diferenta consta in maiestria autorilor, in experientele acestora, in ceea ce au vrut sa transmita cititorilor si, mai ales, parintilor.

Carti de citit | anticariat online | www.printrecarti.ro

anticariat online

Putini sunt parintii care isi cumpara o astfel de carte si apoi o vand unui anticariat. Acesta este si motivul pentru care cartile de acest gen sunt atat de rare la Printre Carti, anticariat online! Totusi, daca urmariti zilnic site-ul www.printrecarti.ro este foarte posibil sa gasiti o astfel de carte si sa o cumparati imediat ce apare in stoc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here