Dieta Fix La Fix – regimul de viata prin care oricine poate sa slabeasca mancand orice

Una din cele mai populare diete ale momentului se numeste dieta Fix la Fix si presupune respectarea principiului: 3 mese pe zi si doua gustari la ore fixe fara a consuma nimic intre mese.

0
224
regim alimentar

Exista atat de multe retete de slabit pe internet si regimuri alimentare incat persoanele mai plinute nu stiu ce sa faca si cum sa isi organizeze mesele astfel incat sa scada in greutate. Scaderea in greutate nu este necesara numai din punct de vedere al aspectului fizic, ci mai ales pentru starea de sanatate. Cu cat indicele mesei corporale este mai mare, cu atat starea de sanatate a persoanei in cauza se poate altera. Obezitatea sau greutatea in exces poate provoca boli cardiovasculare, dificultati de respiratie, poate ridica valorile colesterolului sau poate duce chiar la instalarea diabetului sau a altor boli.

Una din cele mai populare diete ale momentului se numeste dieta Fix la Fix si presupune respectarea principiului: 3 mese pe zi si doua gustari la ore fixe fara a consuma nimic intre mese. Practic, nu exista restrictii alimentare in cazul dietei fix la fix. Oamenii pot consuma ce au prin frigider, respectand insa niste reguli simple de combinare a alimentelor. In plus, masa nu trebuie sa dureze mai mult de 20 de minute, sau cand incepe sa se instaleze senzatia de satietate.

Pe langa faptul ca cei care tin dieta slabesc intr-un mod sanatos, se accelereaza si metabolismul, dispare acea senzatie de foame excesiva sau de foame pentru dulce, creste rezistenta in fata poftelor si tranzitul intestinal nu mai este lent. Prima masa incepe la ora 7 si ultima la ora 19, insa se accepta si exceptii in functie de programul de munca al fiecaruia. Mesele stabilite sunt programate la ora 7, 10, 13, 16 si 19. Intre mese se poate consuma apa, ceai si cafea neindulcite, in timp ce sucurile sunt considerate alimente.

Principiile dietei sunt simple si usor de inteles. Tot ce conteaza este ca persoanele care vor sa manance la ore fixe sa fie organizati, mesele sa fie satioase, insa savurate incet si nu infulecate, ordinea sa fie mic-dejun – gustare- pranz- gustare cina. Dieta Fix la Fix trebuie combinata cu mult optimism, o atitudine pozitiva dar si miscare si consum de lichide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here