Cele mai daruite carti in ultima perioada

V-ati simtit inspirat de aceste carti sau de altele asemanatoare? Doriti sa le daruiti sau sa le vindeti? Acum aveti ocazia deoarece cumpar carti la kg si mai multe kilograme inseamna o plata mai mare. Orice carte de care v-ati simtit inspirat sau orice carte pe care nu o mai doriti in biblioteca din diverse motive, o puteti vinde doar prin simpla accesare a cumparcarti.ro.

0
486
cumpar carti la kg

La intrebarea “Care este cartea ta preferata?” s-ar putea sa nu aveti un raspuns prea sigur sau s-ar putea sa aveti mai multe carti care va plac dar sa trebuiasca sa alegeti una, iar acest lucru este greu de facut. In schimb, daca primiti intrebarea “Care este cartea (sau cartile) pe care le-ati daruit cel mai des si de ce? Sau “Care este cartea care v-a influentat cel mai mult in ultimul an?”

Raspunsul la ultimele doua intrebari poate aduce la lumina o multime de titluri de carti bune, spre deosebire de raspunsul la prima intrebare care limiteaza mult respondentul. Iata cateva dintre cele cele mai daruite si inspirative carti, cateva dintre acele carti care au schimbat perspectiva cititorului pentru totdeauna!

In ultimul timp, tot mai multi oameni daruiesc si recomanda cartea „Omul in cautarea sensului vietii” scrisa de Viktor Frankl, tocmai pentru ca se simt inspirati si incurajati de aceasta carte. „Nu cautati succesul. Cu cat mai mult tintesti spre el, cu atat vei pierde mai mult. Fericirea trebuie sa se intample si acelasi lucru este valabil si pentru succes. Succesul te va urmari tocmai pentru ai uitat sa te gandesti la asta.” spune autorul in randurile cartii! Cum sa nu fii inspirat de asemenea vorbe si cum sa nu iti doresti ca ele sa ajunga mai departe?

Cumpar carti la kg | cumpar carti vechi | CumparCarti.ro

cumpar carti vechi

„Fericirea nu depinde intr-adevar de conditiile obiective ale bogatiei, sanatatii sau chiar comunitatii. Mai degraba depinde de corelatia dintre conditiile obiective si asteptarile subiective” spune Yuval Noah Harari in celebra sa carte „Sapiens”. Aceasta este o alta lucrare pe care oamenii o citesc pe nerasuflate si o daruiesc si altora, tocmai datorita continutului sau bogat de inspiratie.

V-ati simtit inspirat de aceste carti sau de altele asemanatoare? Doriti sa le daruiti sau sa le vindeti? Acum aveti ocazia deoarece cumpar carti la kg si mai multe kilograme inseamna o plata mai mare. Orice carte de care v-ati simtit inspirat sau orice carte pe care nu o mai doriti in biblioteca din diverse motive, o puteti vinde doar prin simpla accesare a CumparCarti.ro. Aici cumpar carti vechi sau noi, in conditie buna astfel incat sa poata fi vandute mai departe catre cei care doresc sa cumpere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here