Rostopasca – cum isi revarsa natura lacrimile aurii asupra sanatatii

Rostopasca este recomandata in primul rand in terapia naturista a afectiunilor ficatului, ajutand si la procesul de cicatrizare a negilor, la bolile de piele, in caz de constipatie sau reumatism.

0
702
terapia naturista

Rostopasca este o planta cunoscuta, de cateva secole, ca remediu naturist pentru o gama foarte variata de afectiuni. De-a lungul timpului, oamenii au ajuns la concluzia ca rostopasca poate fi folosita ca remediu in zeci de afectiuni, de la o simpla dermatoza, la boala secolului – cancerul. Exista o multime de preparate pe baza de rostopasca, toate cu efecte antispastice, vasodilatatoare, analgezice, la nivel intern, si antibacteriane, regenerante, antiseptice si antitumorale, la nivel extern.

Afectiuni ce pot fi prevenite si tratate cu preparate din rostopasca

Rostopasca este recomandata in primul rand in terapia naturista a afectiunilor ficatului, ajutand si la procesul de cicatrizare a negilor, la bolile de piele, in caz de constipatie sau reumatism. Spasmele digestive sunt combatute in mod eficient de tinctura de rostopasca, in timp ce dischinezia biliara poate fi tratata cu pulbere de rostopasca. Tratamentele trebuie sa fie urmate conform indicatiilor medicilor fitoterapeuti, in functie de gravitatea problemei si de istoricul pacientului.

In plus, rostopasca se va dovedi un medicament foarte eficient in tratarea problemelor legate de digestie. Tinctura de rostopasca poate sa diminueze starile de greata, poate elimina starea de disconfort si de greutate in stomac si poate contribui la tratarea bolilor de ficat, dovedindu-se un excelent stimulent al functiei hepatice.

Pentru pacientii care sufera de migrene biliare, pulberea de rostopasca face minuni: o lingurita rasa de pulbere de rostopasca pe stomacul gol va drena bila, va elimina durerile de cap si senzatia de greata, precum si sensibilitatea la zgomote, la lumina si la diferite mirosuri. Tratamentul cu pulbere de rostopasca se face numai ocazional, la nevoie.

Pancreatita, o afectiune de care foarte multa lume se teme, poate fi tratata cu succes nu numai cu tratament alopat, ci si cu infuzie de rostopasca combinata cu miere poliflora sau de salcam. Cu un regim alimentar corect si eliminand alcoolul din dieta pacientilor, pancreatita poate fi vindecata. Nu in ultimul rand, herpesul bucal si cel genital sunt tratate atat intern, cat si extern cu tinctura de rostopasca, aceasta avand efecte foarte rapide si de durata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here