Solutii pentru par uscat

Una dintre cauze ar putea fi spalarea frecventa. V-ati gandit vreodata ca solutia pentru par uscat ar putea fi o spalare mai putin frecventa? Traim intr-o generatie a dusului facut excesiv.

0
240
par uscat

Parul uscat se simte aspru si este lipsit de stralucire, se rupe si se despica foarte usor. Cum orice efect are o cauza, chiar si in cazul parului uscat exista cativa factori care cauzeaza aceasta conditie.

Una dintre cauze ar putea fi spalarea frecventa. V-ati gandit vreodata ca solutia pentru par uscat ar putea fi o spalare mai putin frecventa? Traim intr-o generatie a dusului facut excesiv. Partea rea este ca majoritatea prefera dusurile calde, daca nu chiar fierbinti, iar facute in fiecare zi este imposibil sa nu apara efectul de uscaciune. Exista o explicatie pentru care se intampla acest lucru! Mai intai, apa fierbinte deschide cuticula parului, iar in al doilea rand, scalpul este agresat de apa, mai ales de cea fierbinte in combinatie cu un sampon puternic. Grasimile naturale dispar, deci nu mai pot proteja parul de deshitratare.

Specialistii Joya Salon au cateva solutii care pot fi aplicate in aceasta situatie. Mai intai, reduceti temperatura apei pe care o folositi la dusul zilnic, temperatura optima fiind de 32 pana la 38 de grade. In al doilea rans, parul gros si cel cret au nevoie de mai multa umiditate, astfel incat grasimile naturale sa fie stimulate pentru a proteja firul de par pe intreaga lui lungime. Un balsam de par ar putea fi de folos deoarece acesta mentine umezeala si substantele nutritive in par, apoi inchide cuticula. In al treilea rand, spalati parul mai rar. Daca vi se pare ciudat, incercat aceste trucuri macar pentru o vreme, iar daca sunt ineficiente in cazul dumneavoastra, reveniti la obiceiurile initiale.

Indreptare cu keratina | aplicare de extensii de par | joyasalon.ro

indreptare cu keratina

O alta solutie la indemana ar fi procedura de aplicare de extensii de par. Acestea nu rezolva problema parului uscat, insa pot masca defectele in timpul tratamentului de rehidratare. Pentru a afla care este cea mai buna solutie pentru problema dumneavoastra, va puteti adresa specialistilor Joya Salon care va vor oferi cele mai bune sfaturi.

La acest salon nu veti primi doar sfaturi si, daca vreti puteti chiar sa solicitati si tratamente sau diverse proceduri de infrumusetare, cum ar fi indreptare cu keratina, tuns, vopsit si multe alte servicii care nu tin neaparat de par. Aflati totul despre Joya Salon si serviciile oferite, accesand Joyasalon.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here