Jocurile LEGO – alegerea parintilor inteligenti pentru copii isteti

Acestea au un rol important nu numai in petrecerea timpului liber, ci si in dezvoltarea unor aptitudini ale celor mai mici utilizatori, precum rabdarea, perseverenta, puterea de a imparti, de a se juca fara cearta, de a rezolva problemele cu mai multa deschidere, de a dezvolta increderea in sine.

0
310
jocuri pentru copii

Din ce in ce mai multi parinti stiu ca jocurile LEGO reprezinta o adevarata investitie. Copiii isi petrec de cele mai multe ori tot timpul liber incercand sa isi creeze propria lor lume, incercand sa isi puna mintea la contributie si sa adune piesa cu piesa, astfel incat sa obtina un tot, o constructie perfecta pe care sa o foloseasca in joaca alaturi de prieteni sau de frati, sau chiar alaturi de parinti.

Pentru baietii care au depasit varsta camioanelor de nisip si a jucariilor de plus, jocurile LEGO reprezinta cadoul ideal! Acestea au un rol important nu numai in petrecerea timpului liber, ci si in dezvoltarea unor aptitudini ale celor mai mici utilizatori, precum rabdarea, perseverenta, puterea de a imparti, de a se juca fara cearta, de a rezolva problemele cu mai multa deschidere, de a dezvolta increderea in sine.

  1. LEGO City Arest pe Munte. Cu un numar de 303 de piese in cutie si 4 minifigurine, acest set LEGO City este potrivit baietilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani. Utilizatorii trebuie sa isi puna creativitatea la contributie si sa caute talharii in ascunzatoarea lor din munti, sa sara in elicopterul de politie si sa incarce lansatorul de plasa in timp ce planeaza deasupra ascunzatorii iar partenerul de joaca va cobora pe o franghie pe langa talharul surprins.

  2. LEGO City Baza Mobila de Explorare Arctica. Unul din cele mai complexe seturi LEGO City, preferat de parinti si de utilizatori, Baza mobila de explorare arctica are 786 de piese in cutie si 6 minifigurine, fiind potrivit pentru baietii cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani. Acest set cuprinde patru exploratori arctici, liderul expeditiei si un sofer, plus figurina mamut, dar si vehiculul cu macara si brat rotativ, platforma, remorca, laborator mobil cu detector radar. Vehiculele incluse in set pot fi legate intre ele ca niste vagoane. Accesoriile includ dierastraie, tarnacoape de gheata, camera foto, rachete, radio. Principalul scop al micilor aventurieri este sa sparga gheata si sa elibereze mamutul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here