Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre serviciul de inchirieri auto

Pentru a afla si mai multe raspunsuri pertinente cu privire la serviciile ImaRentals rent a car in Bucuresti, accesati cu incredere imarentals.ro, site pe care veti putea face si rezervari!

0
459
rent a car in Bucuresti

Orice lucru care urmeaza sa fie facut pentru prima data, aduce o stare de teama si incertitudine. Inchirierea de masini nu este o exceptie! Din contra, acest pas vine la pachet cu o multime de intrebari legate de procedura, siguranta, bani cheltuiti si reguli care trebuie respectate. Pentru a mai elucida din mister, echipa ImaRentals, companie de inchirieri auto in aeroport Otopeni si Bucuresti, aduce la lumina cateva dintre cele mai frecvente intrebari adresate de clineti si raspunsurile la acestea!

  1. Pretul pentru rezervarile in avans este mai mic decat cel pentru rezervarile la fata locului?

Rezervarea in avans ar putea insemna reduceri de pret, insa acest lucru nu este obligatoriu. Cu toate acestea, clinetii ar trebui sa rezerve din timp masina dorita pentru a fi siguri ca atunci cand vor avea nevoie de ea, aceasta va fi a lor. Mai ales in preajma sarbatorilor de iarna, a celor de Paste si in timpul vacantei de vara, rezervarile sunt absolut necesare, deoarece in acea perioada exista foarte multe cereri.

  1. Plata se face pentru fiecare dauna produsa masinii?

In contractul de inchiriere intocmit si semnat inainte de a pleca la drum, veti gasi tot ce trebuie sa stiti despre acest subiect. Cu siguranta ati auzit de prietenul unui prieten care a inchiriat o masina si la final a platit mult peste suma inscrisa in contract. In realitate, daunele mici cauzate de pietricele, de exemplu, nu trebuie platite. A plati contravaloarea daunelor nu inseamna a fi taxat pentru orice zgarietura abia vizibila, ci inseamna a plati pentru caroserie afectata, pentru tapiterie deteriorata si altele de acest gen.

  1. Biroul companiilor de inchirieri auto este deschis non-stop?

Fiecare companie isi stabileste un program in functie de obiectivele stabilite. Intrucat ImaRental isi desfasoara activitatea si la aeroport, inevitabil, orarul trebuie sa fie non-stop. Asadar, orice client care doreste sa inchirieze o masina direct din aeroport, va avea ocazia sa faca acest lucru indiferent de ora la care aterizeaza avionul. Inchirierea unei masini presupune mai multa flexibilitate, deci un serviciu non-stop este o conditie absolut indispensabila in acest caz.

Inchirieri auto in aeroport Otopeni | cele mai bune servicii de rent rent a car in Bucuresti imarentals.ro

inchirieri auto in aeroport Otopeni

Pentru a afla si mai multe raspunsuri pertinente cu privire la serviciile ImaRentals rent a car in Bucuresti, accesati cu incredere Imarentals.ro, site pe care veti putea face si rezervari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here