Informatii utile despre procesoarele disponibile pe piata

Accesand calculator-ieftin.ro puteti gasi calculatoare second hand si laptopuri sh cu procesoare actuale si o multime de alte functii utile in orice activitate. Studiati-le si luati decizia care va avantajeaza cel mai mult!

0
483
laptopuri sh

Din momentul in care decideti ca laptopul sau desktopul pe care-l aveti nu mai este actual si incepeti sa investigati variante noi, sunteti bombardati cu un jargon tehnic greu de descifrat: Quad-cores, Hyper-Threading, Turbo-Boosting, Cache size si altele. Chiar si pentru cei care cunosc diferentele tehnice dintre aceste specificatii, poate exista riscul de a se pierde in detalii. Din pacate, cand vine vorba de alegerea procesorului potrivit, aceste detalii conteaza foarte mult!

Inainte de a recurge la achizitionarea de noi procesoare, merita sa oferiti celui actual un impuls ca solutie rapida pentru a obtine o prelungire a vietii sale si o mai buna performanta calculatorului. Cel mai rapid mod de a face acest lucru este, de obicei, sa deschideti panoul de control, accesati ”System and Security” si selectati ”System”.

Veti obtine o prezentare generala rapida a procesorului, a memoriei RAM si a sistemului de operare instalat in prezent pe calculator. Va trebui sa apara titlul complet al actualului procesor si veti primi si un indicator al vitezei CPU, masurat in Ghz. Sirul lung de numere atasat la numele procesorului ar putea parea initial un pic intimidant si/sau confuz. Cu toate acestea, intelegerea a ceea ce inseamna aceste numere nu este chiar dificila.

Core este cea mai mare si mai populara gama de produse Intel, astfel incat, probabil veti gasi acest prefix pentru cele mai multe dispozitive. Modelele ”i” se refera la stilul sau designul microarhitecturii din interiorul procesorului. Daca va ajuta, ganditi-va ca acest lucru este similar cu diferitele tipuri de motoare. In mare, aceste motoare au aceleasi functii, insa modalitatea exacta in care actioneaza, variaza. In cazul Intel, diferite clase (i3, i5, i7 sau i9) ale CPU de marca Core sunt variate dupa specificatiile lor: numar de nuclee, viteza ceasului, marimea cache-ului, precum si suportul pentru caracteristici tehnice avansate de tip turbo boost si hyper-threading.

Calculatoare second hand | calculator-ieftin.ro

laptopuri sh

Dupa ce studiati fiecare caracteristica in parte, puteti intelege de care dintre ele aveti nevoie. Este important sa stiti ca noile versiuni de procesoare au doar cate o mica specificatie in plus fata de versiunea anterioara, iar daca nu doriti un sistem actual, apelati cu incredere la produsele second hand. Accesand Calculator-ieftin.ro puteti gasi calculatoare second hand si laptopuri sh cu procesoare actuale si o multime de alte functii utile in orice activitate. Studiati-le si luati decizia care va avantajeaza cel mai mult!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here