Pasi de urmat in cazul blocajului in trafic pe timp de iarna

Apeland la Alo Tractari puteti beneficia de servicii de calitate in regim non-stop. Detalii suplimentare puteti obtine accesand alotractari.ro!

0
1310
tractari auto ieftine

Cu toate ca a nins si s-a asezat putin zapada, acum s-a mai topit, iar in unele orase aceasta nu mai exista deloc. Oricand poate ninge, iar o cantitate prea mare de zapada creaza isterie in randul soferilor care abia isi pot stapani masinile. Cu toate acestea, exista situatii in care este neaparat necesar sa iesiti din casa indiferent de vreme. Tocmai din acest motiv trebuie sa fiti informat cu privire la cum sa conduceti in siguranta pe drum cu zapada sau cum sa actionati atunci cand ramaneti blocat!

Indiferent daca este sau nu zapada, imbracati-va adecvat pentru vreme rece. Niciodata nu stiti ce se poate intampla, iar niste haine groase v-ar putea scapa de frig. Daca se intampla sa ramaneti blocat undeva, in primul rand, coborati din masina si pozitionati triunghiurile reflectorizante in fata si in spatele masinii pentru a fi vizibil pentru ceilalti soferi. Al doilea pas este sa sunati dupa ajutoare. In asemenea situatie, nu apelati la prieteni sau rude pentru ca acestia nu au echipamentul adecvat tractarii pe timp de iarna.

Asigurati-va ca aveti in agenda telefonului numarul de contact al unei companii de tractari auto cu program non-stop la care sa apelati in caz de nevoie. Precizati problema intampinata si oferiti cat mai multe detalii despre locatia in care va aflati pentru a fi usor de gasit.

In cele din urma, anuntati membrii familiei sau prietenii despre situatia in care va aflati. Discutand cu cineva, timpul de asteptare vi se va parea mult mai scurt, discutiile imbunatatind, totodata, si starea de spirit.

Odata ajunsa echipa de tractare, oferiti si mai multe informatii despre cum s-au intamplat lucrurile. Vor fi de folos pentru a sti daca va fi suficienta o interventie rapida in vederea unei mici reparati sau este necesara tractarea pana la un service auto.

Tractari auto ieftine | AloTractari.ro

tractari auto ieftine

Una dintre cele mai cautate companii de tractari auto ieftine este Alo Tractari care functioneaza sub patronajul We Love Cars. Apeland la Alo Tractari puteti beneficia de servicii de calitate in regim non-stop. Detalii suplimentare puteti obtine accesand Alotractari.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here